1964 - 1974

Příběh úspěchu značky MÜPRO začíná

1964

Založení

Bratři Müllerovi založili Franz a Helmut Müller Metallwarenfabrikation OHG ve Frankfurtu and Mohanem.

1965

Zápis ochranné známky

„Zrození“ značky MÜPRO.

Závěsná svorka Rekord

Patentovaný závěsný systém se dvěma kyvnými klouby se používá k přizpůsobení teplotním změnám v délce potrubí. Dva kyvné klouby umožňují beznapěťové a nenaklápěcí přizpůsobení pohybu potrubí.

1966

Systém zapínání Ruck Zuck

Tento upevňovací systém by měl být rychlý a snadný pro použití. Neděrovaná upevňovací páska má dvojnásobnou nosnost ve srovnání s děrovanou páskou se stejným průřezem materiálu.

1968

Systémová lišta 27/18 s C-drážkou

Na trh přichází inovativní instalační lišta s tvare drážky C. Umožňuje efektivní a rychlou montáž zejména několika jednotlivých spojovacích prvků ležících vedle sebe.

1969

Sklopná hmoždinka

Řešení problémů pro upevnění do dutých stěn, do užitkových šachet nebo do lehkých stěn.

1970

Tlumící prvek

Byl vyvinut první produkt MÜPRO v oblasti zvukové izolace: Jako všestranný zvukově izolační prvek nabízí vysokou úroveň snížení hluku pro upevnění potrubí a ventilačních potrubí nebo jednotek. Díky speciálnímu kónickému tvaru je navržen právě pro bezpečné upevnění i v případě požáru.

Trubková spona MÜPRO-Clip.

První trubková objímka s hákovým uzávěrem pro zavěšení trubek. Trubkovou svorku lze rychle uzavřít zavěšením pomocí šroubováku.

1971

Dlouhá mechanická kotva

Na trh přichází rozpěrná kotva vyvinutá společností MÜPRO speciálně pro potřeby topenářských a instalatérských instalací. Díky své velké délce umožňuje hluboké ukotvení v materiálu.

1973

Založení francouzské dceřiné společnosti

1974

Systém odpružení MÜPRO-Fix

Tento kompaktní upevňovací systém s obzvláště jednoduchou konstrukcí lze univerzálně použít pro různé velikosti trubky, která má být upevněna.